Power Portal v1 Demo Yayında...

Her Tür Konu Dışı (Off Topic) Konuları Burada Konuşuyoruz. Sohbet ediyoruz.

Moderatör: Moderatörler

Power Portal v1 Demo Yayında...

Mesajgönderen Sonsuzluk » 2020/07/29 - 21:17

Resim


Merhaba arkadaşlar,

Uzun süredir üzerinde çalıştığım ve zaman içerisinde farklı isim ve sürümlerle denemelerini yaptığım portalımda son şekilleri vermeye yavaş yavaş başladım. Geçen zaman içerisinde sizlerinde görüşleri doğrultusunda yön verdiğim çalışmamda sizlere geniş çaplı inceleyebileceğiniz bir demo admin paneli ve demo site veriyorum. Amacım sizlerin fikirleri ve tavsiyeleri ile son rütüşları gerçekleştirmek. Yapıcı eleştirilerinize ihtiyacım var.

Portalın adı : Power Portal
Yapımcı ekip : SN Dizayn
Kullanılan PHP Sürümü : 7.3.18

UTF8 ve PHP PDO ile kodlanılan yazılımın test sitelerinden aldığım ekran görüntülerinide sizlerle paylaşıyorum.

W3 Validator - HTML ve CSS hata test sitesi : https://validator.w3.org/nu/
Rapor : https://hizliresim.com/2qAAB4


GT Metrix - Site Hız Kontrol ve hata raporlama : https://gtmetrix.com/
Rapor : https://hizliresim.com/Mcw2SA


WM Aracı - Seo analiz : https://wmaraci.com/seo-analiz
Rapor : https://hizliresim.com/c7FDcJ

Çok fazla modül olduğu için mümkün olduğunca kısa tanıtımlarla sizlere anlatmaya çalıştım detaylar için demo siteyi inceleyebilirsiniz. Uzun uzadıya sayfayı işgal etmemek adına spoil içerisinde tanıtımları yazdım. İnsanız beşeriz şaşarız bir hatamız kusurumuz olursa affola dediğim gibi yapıcı eleştrilerinize ihtiyacım var.

Bu aşamadan sonraki hedefim farklı temalar, modüller ve bloklar ile yazılımı zenginleştirmek.

Power Portal İngilizce ve Türkçe olmak üzere iki farklı dilde hizmet vermektedir. Dil değişim işlemi sadece dil dosyalarından ibaret değil bir içerik girerken isterseniz o içeriğin ingilizcesinide girebilirsiniz. Bu sayede siteniz kusursuz bir şekilde çift dil ile hizmet verebilir.

Aklıma gelmeyen ve daha yazmayı unuttuğum inanın birçok özellik bulunmakta. Geniş bir vaktiniz olduğunda lütfen bilgisayarınızdan siteyi detaylı bir şekilde inceleyip bana dönüş yapın. Telefondan çok fazla detay anlayamayacağınız için inceleme aşamasını bilgisayardan yapmanızı rica ediyorum.

Demo panel verdiğim için güvenlik gereği ekleme, silme ve düzenleme gibi seçeneklerimiz pasif durumdadır.

SİTE ADRESİ :
https://www.demo.sndizayn.com/anasayfa

YÖNETİM PANELİ :
https://www.demo.sndizayn.com/Panel
E-Mail Adresi : demo@sndizayn.com
Şifre : demo


KULLANICI PANELİ :
https://www.demo.sndizayn.com/Uyelik
E-Mail Adresi : demo@sndizayn.com
Şifre : demo


HABER MODÜLÜ
Günümüzde web sitelerinin olmazsa olmazı haber modülleridir. Ziyaretçilere güncel haberleri verebilmek için kullanılan modüllerde elbetteki her site sahibi en güzelini kullanmak ister. Haber modülümüz gelişmiş haber siteleri baz alınarak hazırlanmıştır. Google news'in istemiş olduğu şartların yanı sıra seo anlamındada birçok yazılıma fark atmaktadır. Haber modülümüzde birçok detaylı özellik bulunmaktadır. Haberleri birden fazla kategoriyede ekleyebildiğiniz gibi haberlerin anasayfada gösterilip gösterilmeyeceğine son dakika olup olmadığına yine siz panelden karar verebilmektesiniz. Sınırsız sayıda kategori ve haber eklenebilen modülümüzün detayına yönetim panelinden ve sitenin demo bölümünden bakabilirsiniz.



FİRMA REHBERİ MODÜLÜ
Gelişmiş Firma Rehberi modülü sayesinde sitenizde firmaları tanıtabilirsiniz. Modül piyasada bulunan birçok firma scriptinden daha üstündür. Ayrıca her üye kendi kişisel panelinden sizin belirleyeceğiniz sayıda firma ekleyip sizin onaylamanız için sisteme gönderebilir. Firma eklerken firmayı kimin eklediğini gelişmiş üye arama sistemimiz sayesinde bulup ekleyerek o firmanın izlenme sayfasında eklenen kişininde bilgilerini gösterebilirsiniz. Firmaya ait video ve çoklu resim (galeri) ekleyerek firmayı ziyaretçilere daha detaylı tanıtabilirsiniz. Her firmayı ziyaretçiler ip korumalı puanlama sistemimiz sayesinde puanlayabilir. Firma hakkında daha detaylı bilgi için firma ekleme panelini ziyaret ederek detaylıca inceleyebilirsiniz.Ayrıca sınırsız sayıda kategori ve firma eklemeniz mümkündür. Firma eklerken eklenen firmanın popüler firma kategorisine girmesini yine siz admin panelinden ayarlayabilirsiniz. Bu sayede firma diğerlerinden ayrıcalıklı bölümde görünecek ayrıca popüler rozeti kazanacaktır. Firma rehberimizde gelişmiş sayfalama sistemi ve ortak yorumlar modülüne entegreli yorumlar bölümümüz bulunmaktadır. Üye girişi yapmış her kullanıcı istediği firmayı favorilerine ekleyebilir ve kendi kişisel panelden favorilerindeki firmaları görebilir.



İÇERİKLER MODÜLÜ
Bir web sitesinin gelişmişliği siteyi yöneten adminin hayal gücüne bağlıdır desek sanırıp abartmış olmayız. İçerikler modülümüz sayesinde ekstra bir modül veya kodlamaya ihtiyaç duymadan sitenize istediğiniz kadar sınırsız sayıda sayfa ekleyebilirsiniz. Oluşturacağınız sayfalarda bulunan gelişmiş ckeditör sayesinde sayfa içeriğinizi resim, video gibi ekstra alternatiflerle süsleyebileceksiniz. Sayfa eklerken yorumlar aktif olsun mu seçeneği ile her sayfanın yorum sistemi sizin kontrolünüzde sayfada görünecek bu sayede sizin istediğiniz sayfaya ziyaretçiler yorum yapabilecek.



İLANLAR MODÜLÜ
Tüm kategorilere uygun ilanlarınızı rahatlıkla gelişmiş yönetim paneli sayesinde yayınlayabileceğiniz ilanlar modülümüz ile artık rakiplerinize fark atabilirsiniz. Sınırsız kategori ekleme ve sınırsız alt kategori ekleme seçeneği ile ziyaretçileriniz için her türlü kitleye hitap edebilecek ilanlarınızı yayınlayabilirsiniz. Sınırsız resim ekleme, video ekleme gibi birçok özelliği barındıran ilan modülümüze üyelerinizde isterse ilan ekleyebilir. Üyelerin kişisel panellerinden eklenilen ilanlar sizin onayınızla sitede yayınlanır. Her ilanda özel yorum bölümü ve oylama bölümü bulunmaktadır. İlan listeleme sayfasında popüler ilanlar üst tarafta farklı renk ile belirtiliyor bu sayede sizde özel olduğunu düşündüğünüz ilanları diğerlerinden ayırarak popüler ilan kategorisine sokabilirsiniz. Her üye istediği ilanı favorilerine ekleyebilir ve dilediği zaman favorilerinden çıkartabilir.



İLÇE REHBERİ MODÜLÜ
İlçenizin tarihini, coğrafi bilgilerini, kültürünü veya ilçenize ait istediğiniz her türlü bilgiyi paylaşabileceğiniz gelişmiş bir modül. Modülün basit kullanımlı yönetim paneli sayesinde bir ilçeye ait her türlü bilgiyi rahatlıkla paylaşabilirsiniz. İlçe bilgisi girilirken youtube link ile, facebook link ile veya embed kod ile video ekleyebilirsiniz. Ayrıca girmiş olduğunuz bilgiye ait sınırsız sayıda toplu resim yükleyebilirsiniz. İlçe rehberimizde ortak yorum sistemi ve ortak favorilere ekleme sistemi bulunmaktadır. Anasayfasında bulunan gelişmiş sayfalama sistemi sayesinde karışıklığın önüne geçilmektedir ve aynı zamanda css hover özelliği ile şık bir görünümü bulunmaktadır. Sınırsız sayıda ilçenize ait bilgi ekleyebileceğiniz modülümüzün panelinde aynı zamanda istenilirse içeriğin ingilizce halinide girebilirsiniz. İlçe rehberi modülümüzün yanında bunlarda ilginizi çekebilir bloğu bulunmaktadır. Ziyaretçi herhangi bir bilgiyi okurken yan blok sayesinde diğer içeriklerede ulaşabilmektedir.



TÜRKÜLER MODÜLÜ
Ziyaretçilerinize sınırsız sayıda türkü dinletebileceğiniz harika bir modül. Modül özel entegrasyonu ile sunucuya hiçbir yük vermeden ziyaretçilerinize müzik dinletebilir. Youtube linki ile eklediğiniz müzikler sayesinde siteniz yorulmadan ziyaretçilerinize sınırsız sayıda dilediğiniz kadar türkü dinletebilirsiniz. Bu sayede ziyaretçilerinizin sitede geçirdikleri vakit herzamankinden daha fazla olur. Bir müzik sayfasında müzik dinlerken birsonraki müziğe veya bir önceki müziğe butonlar yardımı ile geçiş yapılabilir. Aynı zamanda beğenilen türküyü kullanıcılarınız daha sonra tekrar dinlemek için favorilerine ekleyebilir veya yorum bölümünden yorum yapabilir. Googlenin önem verdiği kullanıcıların sitenizde geçirdiği süre bu modül sayesinde daha da uzayacak. Bir türküye ait nota, hikaye ve söz gibi ekstra bilgilerde ekleyebilirsiniz. Tab menü sayesinde karışıklığın önüne geçildi. Aynı zamanda ziyaretçileriniz beğendikleri türkülere puan verebilir.



YEMEK TARİFLERİ MODÜLÜ
Zengin ve gelişmiş yemek tarifleri modülü ile sitenizde ziyaretçilerinize sınırsız sayıda kategori altında sınırsız sayıda yemek tarifi verebilirsiniz. Birçok popüler yemek tarifi sitesinin ziyaretçiler tarafından en çok beğenilen bölümleri baz alınarak yapılan modül ile başlı başına yemek tarifleri sitesi dahi kurabilirsiniz. Sınırsız kategori mantığı ile yemeklerinizi kategorilendirebilir şık kullanımı ilede ziyaretçilerinizin kullanımını kolaylaştırabilirsiniz. Her üye ziyaret ettiği yemek tarifini favorilerine ekleyebilir ve ayrıca ziyaretçiler yemek tariflerine yıldız puan sistemi ile puan verebilir. Ayrıca gelişmiş yorum sistemi ilede yemek tariflerinize ziyaretçileriniz yorum yapabilir. Her yemek tarifine sınırsız sayıda resim eklenebilir ayrıca yine facebook link, youtube link veya embed kod ile kolayca video ekleyebilir. Modüle özel kodlanılan yan tab blok sayesinde ziyaretçilerinize farklı yemek tarifi ve tüm kategorilere ulaşma şansı verirken sizin panelden belirlediğiniz popüler yemek tariflerinide burada listeler.



SANATÇILAR MODÜLÜ
Bulunduğunuz il veya ilçeye ait sanatçılar hakkında detaylı bir şekilde tanıtım yapabileceğiniz Sanatçılar modülümüz de aynı zamanda sanatçılarınızın albümlerinide dinletebilirsiniz. Zengin bir alt yapı sistemi ile geliştirilen modülümüzde youtube link ile eklediğiniz şarkılarınızı insanlar sitenizden dinleyecek. Sanatçı hakkında detaylı hakkında sayfası, sanatçının resimlerini bir tuşla toplu bir halde ekleyebileceğiniz eklenti, sanatçılarınızın incileri ve isyannameleri panel üzerinden her sanatçıya özel girilebilmektedir. Ayrıca hiçbir uğraş gerektirmeden yazılımımız sizin albüm dinlemek için eklediğiniz linki alıp klipler bölümünde klip olarak ziyaretçilerinize sunmaktadır. Gelişmiş ortak yorum sistemi ve favorilere ekle bölümü ayrıca sosyal ağlarda paylaş butonu ile ziyaretçilerinize eşsiz bir keyif sunulmaktadır. Sanatçılar modülümüzün yanında bulunan yan blokdaki tab menü ile ziyaretçileriniz diğer sanatçılara veya çok izlenen sanatçılara rahatlıkla ulaşabilmektedir.



VEFAT EDENLER MODÜLÜ
Ebediyede uğurladığımız yakınlarımızı hatırlamak, onları unutmamak için geliştirdiğimiz vefat edenler modülü ile ziyaretçilerinize zarif ve şık bir ortamda vefat eden yakınlarınızı tekrar tekrar hatırlamaları için sınırsız sayıda veri kaydı yapabilirsiniz. Panelden vefat eden kişinin vefat tarihini girdiğinizde sizin girmiş olduğunuz yıla göre sistem kendini kategorileştiriyor ve bu sayede hangi yılda arama yapılmak isteniliyorsa bir tık ile bulunabiliniyor. Gelişmiş listeleme yöntemi ile sayfalamayı ve ajax aramayı ziyaretçileriniz kolayca yapabilecek. Eklediğiniz merhum yada merhumenin isminin üstüne tıkladığınızda listeleme sayfasının üstünde açılan detay sayfası ziyaretçilerinizi yormadan kişi hakkında detay vermektedir. Ayrıca youtube linki, facebook linki veya embed kod ile vefat eden kişiye özel video ekleyebilmeniz mümkün.



BİYOGRAFİLER MODÜLÜ
Önemli kişileri detaylı bir şekilde tanıtabileceğiniz biyografiler modülümüz kullanım kolaylığı ve görünümü bakımından birçok siteden üstündür. Popüler biyografilerinizi ayrı bir bölümde yayınlayabilmenizin yanı sıra alfabetik arama yapabilmenizde mümkündür. Favorilere ekle ve yorum kısımlarınında bulunduğu modülümüze sınırsız sayıda biyografi ekleme olanağınız bulunmaktadır. Eklediğiniz biyografilere toplu halde birden fazla resim yükleyebilme ve youtube link, facebook link veya embed kod ilede video ekleyebilmeniz mümkündür.



KİTAP TANITIM MODÜLÜ
Kitap tanıtım modülümüz sayesinde kendi kişisel kitaplarınızı tanıtabileceğiniz gibi sevdiğiniz yada tüm sevilen yazarlara ait kitapları tanıtabilirsiniz. Gelişmiş kategori ve alt kategori sistemi ile ziyaretçileriniz hangi kategoride kitap arıyorsa kolaylıkla sitenizde bulabilir. Arama bölümü ve etiket sistemi ile google dostu kitap tanıtım modülümüzde istediğiniz kitaba toplu resim yükleme, youtube link, facebook link veya embed kod ile video ekleyebilmeniz mümkündür. Ayrıca ajax oylama sistemi sayesindee ziyaretçileriniz herhangi bir kitabı oylayabilmektedir. Favorilere ekle ve yorum yazma alanlarımızda mevcuttur.



ŞİİRLER VE ŞAİRLER MODÜLÜ
Popüler birçok şiir sitesinden daha üstün olan şiirler ve şairler modülümüz ile sizde sitenizde şiirler yayınlayabilirsiniz. Üyelerinizinde sizin onayınız ile şiir ekleyebileceği şiir modülümüz şık görünümü ile ziyaretçilerinize eşsiz bir şiir keyfi sunabilirsiniz. Gelişmiş şairler bölümü ile şairleriniz hakkında birçok bilgiyi ziyaretçilerinize sunabilir şair istatistik bölümü ilede şairlerinizin performansını ölçebilirsiniz. Şık tab menü yan bloğu ile ziyaretçilerinize diğer şiirlerinizide gösterebilir bu sayede ziyaretçilerinizin sitede daha uzun kalmasını sağlayabilirsiniz. Ajax oylama, favorilere ekleme ve yorum bölümlerininde bulunduğu modüle istediğiniz kadar şair ve şiir eklemeniz mümkün. Sadece bu modül ile başlı başına şiir sitesi açmanız mümkün.



FIKRALAR MODÜLÜ
Sınırsız sayıda kategori ve fıkra ekleyebileceğiniz şık ve kullanışlı fıkralar modülümüz ile ziyaretçilerinize keyifli anlar yaşatabilirsiniz. Yönetici onayı ile üyelerde kendi kişisel panellerinden fıkra ekleyebilirler. Yorum yazma ve favorilere ekle bölümlerinin kullanıldığı fıkralar modülümüzde ajax oylama sistemide bulunmaktadır.



RÖPORTAJLAR MODÜLÜ
Yaptığınız röportajları yayınlayabileceğiniz Röportajlar modülümüze sınırsız sayıda röportaj ekleyebilirsiniz. Gelişmiş sayfalama sistemi sayesinde karışıklığın önüne geçildiği modülde favorilere ekleme ve yorum sistemide bulunmaktadır. Tab menülü yan bloğunda bulunduğu modülümüz görsel anlamda ziyaretçilerinizi yormayacak rahat ve esnek bir yapıya sahiptir.



KÖŞE YAZARLARI MODÜLÜ
Sitenizde köşe yazarlarını ziyaretçilerinize okutabileceğiniz Köşe Yazarları modülümüze sınırsız sayıda köşe yazarı ve sınırsız sayıda köşe yazısı ekletebilirsiniz. Üyelik modülü ile entegreli olan modülümüz de kullanıcılar üye panelinden köşe yazısı ekler yönetim panelinden onayladığınız köşe yazısı tüm ziyaretçilere gösterilir. Avatar ve hakkında gibi bilgileri üye modülünden çekmektedir. Yani kullanıcı kendi üye panelinden avatarını değiştirdiğinde köşe yazısı modülünde otomatik değişmektedir. Modüle favorilere ekleme ve yorum yapma gibi ortak modüllerimiz entegrelidir. Arama yapma ve köşe yazılarını gösteren iki farklı yan bloğumuz bulunmaktadır. Kullanım kolaylığı açısından ziyaretçilerinizi, kullanıcılarınızı ve sizi asla yormayacak bir modüldür.



İLETİŞİM MODÜLÜ
Bir sitenin olmazsa olmazı elbetteki ziyaretçilerinizin yöneticilere ulaşabileceği reklam, şikayet, öner, veya isteklerini bildirebileceği iletişim modülüdür. Modülümüz şık ve kolay kullanım özelliğine sahiptir. Ayrıca iletişim formunun yan tarafında bulunan panelden değiştirebileceğiniz iletişim bilgileriniz bulunmaktadır. Modülde google bot koruma özelliğide bulunmaktadır. İletişim formuna yazılan tüm mesajlar admin panelinden listelenebilir, okunabilir ve silinebilir. İletişime geçilen kişinin o an hangi ip den ve hangi tarayıcı ile yazdığını sistem kayıt altına alıp yöneticiye göstermektedir.



RESİM GALERİSİ MODÜLÜ
Sınırsız sayıda kategori oluşturabileceğiniz ve oluşturduğunuz kategorilerde popüler olanları ayrıca bir sekmede gösterebileceğiniz resim galerisi modülü şık ve kolay kullanımlıdır. Tek tek resim yüklemek yerine tek bir tık ile toplu halde onlarca resimi saniyeler içerisinde yüklemeniz mümkün. Yüklediğiniz resimlere yorum yapma, favorilere ekleme gibi özelliklerde bulunmaktadır. Resim galerisi modülünü kolay kullanım özelliği ile hiçbir alt yapı bilgisine ihtiyaç duymadan rahatlıkla kullanabilirsiniz



VİDEOLAR MODÜLÜ
Gelişmiş videolar modülümüz ile sizde sitenizde sitenize hiçbir yük yüklemeden video yayınlayabilirsiniz. Facebook linki ile, youtube linki ile veya embed kod ile video ekleme seçeneklerinin bulunduğu modülümüze sınırsız sayıda video ekleyebilirsiniz. Sınırsız sayıda kategori sisteminin oluşturulacağı modülümüz görsel anlamda ziyaretçileri yormayacak dizaynda tasarlanmıştır. Ajax oylama ve gelişmiş yorum sistemininde bulunduğu modülümüzde faveorilere ekle bölümüde bulunmaktadır.



ÜYELİK MODÜLÜ
Görsellik ve işlevsellik bakımından gelişmiş üyelik modülümüz ile sizde sitenize üye bölümü kurabilirsiniz. Üye olma, üye girişi yapma, şifremi unuttum gibi bölümlerinin yanı sıra üyelerin site içerisinde yapmış oldukları hareketleride takip eden modülümüz en çok yorum yapan ve en çok puan kazanılan üyeleride üye paneli anasayfasında göstermektedir. Puanlama sistemi sayesinde üyeler arası rekabetinde oluşturulacağı modüldeki puanlamanın amacı üyelerin sitenizdeki içerikleri daha fazla ziyaret etmelerini sağlamaktır. Admin panelinden üye ekleyebilme üyelik kayıt ayarlarını (admin onaylı-otomatik onaylı-aktivasyon linki onaylı) değiştirebilme yetkilerinizde bulunmaktadır. Sitede istemediğiniz herhangi bir üyeyi silebildiğiniz gibi üyeliğini dondurabilmenizde mümkündür. Üyenin hesabını dondurduğunuzda veya üyenin dondurulmuş hesabını açtığınızda üyeye bilgilendirme maili gitmektedir. Şık görünüm ve kolay kullanım özelliği sayesinde üyeleriniz üye panelini rahatca kullanabileceklerdir. Facebook benzeri üye profil sayfasınında bulunduğu modülümüzün çok daha fazla özelliğini keşfetmek için demo adresinden inceleyin.



ORTAK YORUMLAR MODÜLÜ
Bu modül sayesinde sitedeki tüm modüllerdeki yorumların kontrolü tek bir noktadan sağlanır. Sistemin yorulmaması için tüm yorumlar tek bir veritabanında toplanarak site yönetimine site içerisinde yapılan yorumlar kim tarafından hangi ip ve hangi tarayıcı ile hangi modülün hangi konusuna yapıldığı gösterilir. Yorumlar tek bir noktadan kontrol edilir ve yönetici onaylıdır. Üye girişi yapan kişiler yorum kısmında güvenlik kodu ve isim gibi zorunlu alanlar olmadan rahatlıkla yorum yapabilir. Yapılan yorumlar ajax sayfalama sayesinde sitenin görünümünü bozmadan sayfalanır ve her yorum ziyaretçiler tarafından beğen- beğenme uygulaması ile oylanır. Yapılan yorumlara cevap verme sistemi sayesinde ziyaretçiler herhangi bir konuda rahatça tartışabilir. Sitedeki tüm yorumlar özel geliştirdiğimiz filtre fonksiyonumuz ile filtrelenerek veritabanına admin onayı için kayıt edilir.



ADMİNLER MODÜLÜ
Adminler modülü ile siteye admin ekleyebilir ve o adminin hangi sayfalarda görevli olacağına siz karar verirsiniz. Site üyeliği ile adminlik tamamiyle ayrı veritabanlarından çalışır bu sayede sitedeki üyeliğinin şifresini çaldıran bir kişi adminliğininde şifresini çaldırmış sayılmaz ve yönetim paneliniz her zaman güven içerisinde olur. Hangi adminin ne zaman sisteme giriş yaptığını ve ne zaman sistemden çıkış yaptığını ayrıca adminin şuan sitedemi yoksa değilmi olduğunu görebilirsiniz.



BLOKLAR MODÜLÜ
Bloklar modülümüz sitenin olmazsa olmazı diyebiliriz. Sitedeki blokların aktifliğini pasifliğini hangi sayfada görünmesi gerektiğine siz karar verirsiniz.Her siteyi birbirinden ayıran en büyük özel bölüm Bloklar modülüdür bu yüzden bu modül ile özel olarak ilgilenip panelden hangi bloğun nerede ve nasıl görüneceğine (sağ veya sol) siz karar verin. Bloklar modülümüze yeni bir blok eklemek de artık çok kolay. Sizlere verilen .rar dosyasını blok ekleden upload ederek bloğunuz aktif olmaktadır. Wordpress tarzında.



MODÜLLER LİSTESİ MODÜLÜ
Sitenizde ekli modüllerin listesini görebileceğiniz modül. Bu modül ile modüllerinizin aktifmi pasif mi olacağına siz karar vereceksiniz. Üstelik hangi modülün ziyaretçiye yada kayıtlı kullanıcılara açık olması gerektiğinede siz karar vereceksiniz. Sitenizi siz dizayn edeceksiniz. Bu modülümüz sayesinde sitenize yeni bir modül eklemek çok kolay. Sizlere verilen .rar dosyasını modül ekle bölümünden uplaod ederek modüle ait tüm dosyalar, veritabanı ve bloklar sisteme otomatik olarak eklenmektedir. Wordpress tarzında.



SİTE AYARLARI MODÜLÜ
Web sitenizin zorunlu yapılması gereken title, logo, açıklama vb. gibi ayarlarının yapıldığı modüldür. Bu modüldeki bilgileri gerçekçi girmeniz sitenizin kullanıcılara vereceği inandırıcılık açısından çok önemlidir.



İL VE İLÇELER MODÜLÜ
Sizlere sunduğumuz hazır veritabanı ile sitenizde kullanılması gereken tüm modüllerde ortak kullanım entegrasyonu ile kullanıcılarınıza veya kullanmak istediğiniz modüllere il, ilçe ve mahalale seçtirebileceğiniz bir modül. Üstelik bu modülümüzün güncellemesini eğer isterseniz modülün kendi yönetim panelinden sizlerde yapabilirsiniz. Herhangi bir şehri, ilçeyi veya mahalleyi düzenleyebilir, silebilir hatta yenisini ekleyebilirsiniz. Ortak veritabanı sayesinde modül sitenizin tüm modüllerine hitap eder bu sayede sitenizde herhangi bir yavaşlamaya sebebiyet vermez.



FAVORİLERE EKLE MODÜLÜ
Üyeleriniz herhangi bir içeriği daha sonra tekrar incelemek için favorilerine ekleyebilmektedir. Bu modülümüz sistemin hızını etkilememek adına ortak kullanılmaktadır. Yani tek bir modül sayesinde sitenizdeki tüm modüllerde favorilere ekle butonu eklenebilmektedir. Sitenizde ki üyeliğin daha çok kullanılması ve ziyaretçilerinizi üye olmaya teşfik etmek amacıyla bu modülümüzü üyelere özel yaptık bu sayede sitenize üye olan kullanıcının ziyaretçiden farkı olacaktır. Üyeleriniz favorilerine ekledikleri içerikleri kendi kişisel panellerinden daha sonra inceleyebilir. Üyeleriniz bu modül sayesinde sınırsız sayıda içerikleri favorilerine ekleyebilirler.



REKLAM YÖNETİM MODÜLÜ
Yönetim panelinden istediğiniz herhangi bir modülün belirlenmiş tüm alanlarına reklam kodunuzu veya bannerinizi yüklemeniz mümkün. Yüklenilen bannerin kaçkere tıklandığınıda müşterilerinize rapor edebilirsiniz. Reklam Yönetimi modülümüz ile sizde hiçbir kod bilgisi gerekmeden sitenize reklamlar yerleştirebilirsiniz. Reklam modülümüz tüm modüllerle uyumludur. Reklam eklemek için panele girip reklam ekle formunu doldurmanız yeterlidir.



SUNUCU BİLGİLERİ MODÜLÜ
Sunucu modülümüz sayesinde veritabanı işlemlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Kullanmakta olduğunuz PHP sürümü gibi birçok teknik detayı vermenin yanında veritabanınızın sorunsuz ve kusursuz yedeğini de indirmeniz mümkün. Ayrıca veritabanları zaman içerisinde yani kullanıldıkça ek yük depolar bu depolanan yükler veritabanınızın şişmesine neden olur bu yüklerden kurtulmak için zaman zaman veritabanınıza girip komple veritabanınızı optimize etmeniz gerekir. Bu modülümüz sayesinde veritabanına girmeden veritabanınızı optimize etmeniz mümkün olacak.



HAREKETLER MODÜLÜ
Üyelerinizin yada adminlerinizin sitede ne zaman ne yaptığını sizlere rapor eden harika bir moldüldür. Bu modül ile x üyesi y yazısını okudu veya y yazısına yorum yazdı gibi raporlara sunar ayrıca x admininiz y içeriği sildi, ekledi veya düzenledi gibi seçeneklerde bulunur. Ayrıca hangi adminininiz ne zaman yönetim panelinize giriş yaptığınıda kayıt altına almaktadır. Modülümüzün ayarlar kısmından üyelere veya adminlere tutulan bu raporlara sistemini kapatmanızda mümkündür.



MENÜLER MODÜLÜ
Sitenizin bloklar kısmında site modüllerinizi yayınlamak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Menü modülümüz sayesinde sınırsız sayıda alt kategorili menü oluşturabilmeniz mümkündür. Ayrıca eklediğiniz menüleri daha süslü gösterebilmek adına ikonlarda eklemeniz mümkündür.
Tarih Hayal Edenleri Değil,Gerçekleştirenleri Yazar !

NOT : Özel mesajla veya farklı yollar ile bana verdiğiniz admin paneli, ftp, phpmyadmin, cpanel, pleskpanel, direckpanel (v.b.) gibi size özel yerlerin kullanıcı adı ve şifrelerini ben sorunu çözüp size teslim ettikten sonra lütfen değiştirin. Aksi taktirde hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum.
Administrator
Kullanıcı avatarı
Mesajlar: 2376
Kayıt: 2011/07/10 - 00:00
Konum: Samsun
Ettiği teşekkür: 1
Aldığı teşekkür: 95


Re: Power Portal v1 Demo Yayında...

Mesajgönderen hafiz » 2020/07/30 - 11:09

çok güzel bir yazılım olmuş, biraz inceledikten sonra artılarını ve eksilerini yazarım
Kula Bela Gelmez Hak Yazmadıkça
Hak Yazmaz Kul Azmadıkça

http://www.imamlarinsesi.com/
PNT Üye
Kullanıcı avatarı
Mesajlar: 1006
Kayıt: 2011/08/12 - 00:00
Konum: AfYoNkArAhİsAr
Ettiği teşekkür: 15
Aldığı teşekkür: 32

Re: Power Portal v1 Demo Yayında...

Mesajgönderen soulfather » 2020/07/30 - 14:02

Hayirli olsun kardeşim mobilden guzel duruyor. Pc den daha detaylı bakacağım. Forum sistemi varmı acaba entegre edebilecek.
PhpNukeTurkiye.Com Site Kurallarını Okumak İçin Tıklayın
Site kuralları gereği, kullanıcı profilinde web adresi bulunmayan, kullanmakta olduğu sitenin copyright bilgisi silinen kişilerin isteklerine cevap verilmeyecektir.
Önceliğimiz olarak emeğe saygı diyoruz..
Saygılarımızı sunuyoruz.. PNT Yönetim...



http://www.catkarakoyu.com Köy Sitemiz % 95
http://catkarakoyu.com/nuke Demo Sitemiz % 20

--------------
Moderatör
Kullanıcı avatarı
Mesajlar: 742
Kayıt: 2011/08/08 - 00:00
Konum: Ankara
Ettiği teşekkür: 1
Aldığı teşekkür: 2

Re: Power Portal v1 Demo Yayında...

Mesajgönderen Sonsuzluk » 2020/07/30 - 15:12

Yorumlarınız için teşekkür ederim,

soulfather, forum sistemi eskisi gibi aktif olarak kullanılmadığı için modüllere ağırlık verdim. Şuan için forum entegresi düşünmüyorum ilerde ne olur bilmem ama aktif olarak kullanılmayınca 50-100 konu için sisteme gereksiz yük bindirmenin gereksiz olduğunu düşünüyorum.
Tarih Hayal Edenleri Değil,Gerçekleştirenleri Yazar !

NOT : Özel mesajla veya farklı yollar ile bana verdiğiniz admin paneli, ftp, phpmyadmin, cpanel, pleskpanel, direckpanel (v.b.) gibi size özel yerlerin kullanıcı adı ve şifrelerini ben sorunu çözüp size teslim ettikten sonra lütfen değiştirin. Aksi taktirde hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum.
Administrator
Kullanıcı avatarı
Mesajlar: 2376
Kayıt: 2011/07/10 - 00:00
Konum: Samsun
Ettiği teşekkür: 1
Aldığı teşekkür: 95

Re: Power Portal v1 Demo Yayında...

Mesajgönderen arkadas_ca » 2020/08/09 - 00:47

Ben kısa bir incelemenin ardından giriş seviyesi olarak gayet başarılı buluyorum. Belki kimilerine göre bazı modüller gereksiz yada eksik görülebilir. Yanlız bunu hem giriş seviyesi olarak düşündüğümüzde hemde genel amaca hitap eden bir sistem olarak düşündüğümüzde gayet yeterli olacağını kabul etmek lazım.

Dediğim gibi giriş seviyesi olarak gayet iyi. Zamanla kullanıcılar için farklı temalar ve ihtiyaca göre modüller yazıldıkça beğeniyle kullanılacağını düşünüyorum.

Tebrik ederim. Eline sağlık.
PhpNukeTurkiye.Com Site Kurallarını Okumak İçin Tıklayın
Site kuralları gereği, kullanıcı profilinde web adresi bulunmayan, kullanmakta olduğu sitenin copyright bilgisi silinen kişilerin isteklerine cevap verilmeyecektir.
Önceliğimiz olarak emeğe saygı diyoruz..
Saygılarımızı sunuyoruz.. PNT Yönetim...


Firma Rehberi
Firma Bul
Moderatör
Kullanıcı avatarı
Mesajlar: 506
Kayıt: 2011/08/11 - 00:00
Konum: Kayseri
Ettiği teşekkür: 13
Aldığı teşekkür: 23

Re: Power Portal v1 Demo Yayında...

Mesajgönderen Sonsuzluk » 2020/08/10 - 14:06

arkadas_ca yazdı:Ben kısa bir incelemenin ardından giriş seviyesi olarak gayet başarılı buluyorum. Belki kimilerine göre bazı modüller gereksiz yada eksik görülebilir. Yanlız bunu hem giriş seviyesi olarak düşündüğümüzde hemde genel amaca hitap eden bir sistem olarak düşündüğümüzde gayet yeterli olacağını kabul etmek lazım.

Dediğim gibi giriş seviyesi olarak gayet iyi. Zamanla kullanıcılar için farklı temalar ve ihtiyaca göre modüller yazıldıkça beğeniyle kullanılacağını düşünüyorum.

Tebrik ederim. Eline sağlık.


yorumun için teşekkür ederim. Hedefim ilk aşamada ana iskeleti sağlam oturtmak görselliğe bu yüzden çok fazla zaman ayıramadım. Bu aşamadan sonraki hedefim farklı temalar ile demoyu incelemenizi sağlamak olacak o zaman herkes kendine göre bir beğendiği tema ile portalı kafasında canlandırabilecek.
Tarih Hayal Edenleri Değil,Gerçekleştirenleri Yazar !

NOT : Özel mesajla veya farklı yollar ile bana verdiğiniz admin paneli, ftp, phpmyadmin, cpanel, pleskpanel, direckpanel (v.b.) gibi size özel yerlerin kullanıcı adı ve şifrelerini ben sorunu çözüp size teslim ettikten sonra lütfen değiştirin. Aksi taktirde hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum.
Administrator
Kullanıcı avatarı
Mesajlar: 2376
Kayıt: 2011/07/10 - 00:00
Konum: Samsun
Ettiği teşekkür: 1
Aldığı teşekkür: 95

Re: Power Portal v1 Demo Yayında...

Mesajgönderen ser5dar » 2020/09/22 - 16:23

uzun bir aradan sonra google a tekrar nuke yazmak ve karsimda boylesi basarili bir portal gormek sevindirdi acikcasi beni 12-13 yil gecmis aradan

basarili bir proje olmus eskilerden kimser kaldimi acaba seyranli osman ? herkese selamlar
Yeni Üye
Mesajlar: 3
Kayıt: 2020/09/22 - 16:18
Konum: belcika
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0

Re: Power Portal v1 Demo Yayında...

Mesajgönderen Sonsuzluk » 2020/09/22 - 16:38

ser5dar yazdı:uzun bir aradan sonra google a tekrar nuke yazmak ve karsimda boylesi basarili bir portal gormek sevindirdi acikcasi beni 12-13 yil gecmis aradan

basarili bir proje olmus eskilerden kimser kaldimi acaba seyranli osman ? herkese selamlar


güzel yorumun için teşekkür ederim. PHP Nuke nin php desteğinin kesilmesinden sonra yani php 5.4 ve üstü sürümlerde çalışmamasından sonra birçok kişi nukeyi bıraktı kullananlarda cpanellerinden sürüm düşürerek kullandı. Bu yüzden parmakla sayılacak kadar az kişi kaldı.
Tarih Hayal Edenleri Değil,Gerçekleştirenleri Yazar !

NOT : Özel mesajla veya farklı yollar ile bana verdiğiniz admin paneli, ftp, phpmyadmin, cpanel, pleskpanel, direckpanel (v.b.) gibi size özel yerlerin kullanıcı adı ve şifrelerini ben sorunu çözüp size teslim ettikten sonra lütfen değiştirin. Aksi taktirde hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum.
Administrator
Kullanıcı avatarı
Mesajlar: 2376
Kayıt: 2011/07/10 - 00:00
Konum: Samsun
Ettiği teşekkür: 1
Aldığı teşekkür: 95

Re: Power Portal v1 Demo Yayında...

Mesajgönderen ser5dar » 2020/09/22 - 17:33

Sonsuzluk yazdı:
ser5dar yazdı:uzun bir aradan sonra google a tekrar nuke yazmak ve karsimda boylesi basarili bir portal gormek sevindirdi acikcasi beni 12-13 yil gecmis aradan

basarili bir proje olmus eskilerden kimser kaldimi acaba seyranli osman ? herkese selamlar


güzel yorumun için teşekkür ederim. PHP Nuke nin php desteğinin kesilmesinden sonra yani php 5.4 ve üstü sürümlerde çalışmamasından sonra birçok kişi nukeyi bıraktı kullananlarda cpanellerinden sürüm düşürerek kullandı. Bu yüzden parmakla sayılacak kadar az kişi kaldı.



eyvallah bilgilendirdigin icin ben bu isi birakali cok oldu cok geride kalmisimm butun seviyeler atlamis gitmis hic bir sey hatirlamiyorum bile :)

bu projeyi ne icin yaptin ticarimi unvanmi destek mi bence ticari denemen lazim artik eskisi gibi degil hic bir sey paylastikca buyumuyoruz muhurgozlum com diye bi site actik hasretgozlum com diye bi site actik zamaninda guzelde kazandik ama hic ilerleyemedik ticari zekamiz calismayinca BITTIK insallah emeginin karsiligini alirsin
Yeni Üye
Mesajlar: 3
Kayıt: 2020/09/22 - 16:18
Konum: belcika
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0

Re: Power Portal v1 Demo Yayında...

Mesajgönderen Sonsuzluk » 2020/09/23 - 09:58

PNT-Nuke Sürümünü ücretsiz çıkarıp dağıttıktan sonra yediğim darbeler yüzünden artık ücretsiz ne yazıkki vermeme kararı aldım. :)
Hazırladığım portal şuan test aşamasında test aşaması bitince cuzi miktarla domaine lisanslayarak satışa sunacağım.

ser5dar yazdı:eyvallah bilgilendirdigin icin ben bu isi birakali cok oldu cok geride kalmisimm butun seviyeler atlamis gitmis hic bir sey hatirlamiyorum bile :)

bu projeyi ne icin yaptin ticarimi unvanmi destek mi bence ticari denemen lazim artik eskisi gibi degil hic bir sey paylastikca buyumuyoruz muhurgozlum com diye bi site actik hasretgozlum com diye bi site actik zamaninda guzelde kazandik ama hic ilerleyemedik ticari zekamiz calismayinca BITTIK insallah emeginin karsiligini alirsin
Tarih Hayal Edenleri Değil,Gerçekleştirenleri Yazar !

NOT : Özel mesajla veya farklı yollar ile bana verdiğiniz admin paneli, ftp, phpmyadmin, cpanel, pleskpanel, direckpanel (v.b.) gibi size özel yerlerin kullanıcı adı ve şifrelerini ben sorunu çözüp size teslim ettikten sonra lütfen değiştirin. Aksi taktirde hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum.
Administrator
Kullanıcı avatarı
Mesajlar: 2376
Kayıt: 2011/07/10 - 00:00
Konum: Samsun
Ettiği teşekkür: 1
Aldığı teşekkür: 95

Re: Power Portal v1 Demo Yayında...

Mesajgönderen ser5dar » 2020/09/25 - 15:56

bence bir eksiklik bot :) bottta olursa cok daha kolay olur isimiz yanlismi dusunuyorum acaba




Sonsuzluk yazdı:PNT-Nuke Sürümünü ücretsiz çıkarıp dağıttıktan sonra yediğim darbeler yüzünden artık ücretsiz ne yazıkki vermeme kararı aldım. :)
Hazırladığım portal şuan test aşamasında test aşaması bitince cuzi miktarla domaine lisanslayarak satışa sunacağım.

ser5dar yazdı:eyvallah bilgilendirdigin icin ben bu isi birakali cok oldu cok geride kalmisimm butun seviyeler atlamis gitmis hic bir sey hatirlamiyorum bile :)

bu projeyi ne icin yaptin ticarimi unvanmi destek mi bence ticari denemen lazim artik eskisi gibi degil hic bir sey paylastikca buyumuyoruz muhurgozlum com diye bi site actik hasretgozlum com diye bi site actik zamaninda guzelde kazandik ama hic ilerleyemedik ticari zekamiz calismayinca BITTIK insallah emeginin karsiligini alirsin
Yeni Üye
Mesajlar: 3
Kayıt: 2020/09/22 - 16:18
Konum: belcika
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0

Re: Power Portal v1 Demo Yayında...

Mesajgönderen Sonsuzluk » 2020/09/26 - 19:19

ser5dar yazdı:bence bir eksiklik bot :) bottta olursa cok daha kolay olur isimiz yanlismi dusunuyorum acaba


bot işin en kolayı diyebilirim şuan deneme sitenin birinde yemek tarifleri botu yaptım ekliyor habire birde iha botu yaptım ihadan haber çekiyor.

Fakat bot konusu içerik çalma olayı olduğu için hedef site ile sizi davalık edebilir. Bu yüzden botu yaparım ama karşı site ile yaşanabilecek hukuksal problemlerde kulaklarımı tıkarım :)
Tarih Hayal Edenleri Değil,Gerçekleştirenleri Yazar !

NOT : Özel mesajla veya farklı yollar ile bana verdiğiniz admin paneli, ftp, phpmyadmin, cpanel, pleskpanel, direckpanel (v.b.) gibi size özel yerlerin kullanıcı adı ve şifrelerini ben sorunu çözüp size teslim ettikten sonra lütfen değiştirin. Aksi taktirde hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum.
Administrator
Kullanıcı avatarı
Mesajlar: 2376
Kayıt: 2011/07/10 - 00:00
Konum: Samsun
Ettiği teşekkür: 1
Aldığı teşekkür: 95

Re: Power Portal v1 Demo Yayında...

Mesajgönderen soulfather » 2021/02/11 - 19:02

Vallq ben çok beğendim portali. Wordpres ten asagi bir yani kalmamış.

Wp içerik gidildikçe site veri tabanı baya bir şişme yapiyor bu portalda nasil bir veri tabanı olacak bizi host yönünden zora sokmaz degilmi başkanım.
PhpNukeTurkiye.Com Site Kurallarını Okumak İçin Tıklayın
Site kuralları gereği, kullanıcı profilinde web adresi bulunmayan, kullanmakta olduğu sitenin copyright bilgisi silinen kişilerin isteklerine cevap verilmeyecektir.
Önceliğimiz olarak emeğe saygı diyoruz..
Saygılarımızı sunuyoruz.. PNT Yönetim...



http://www.catkarakoyu.com Köy Sitemiz % 95
http://catkarakoyu.com/nuke Demo Sitemiz % 20

--------------
Moderatör
Kullanıcı avatarı
Mesajlar: 742
Kayıt: 2011/08/08 - 00:00
Konum: Ankara
Ettiği teşekkür: 1
Aldığı teşekkür: 2

Re: Power Portal v1 Demo Yayında...

Mesajgönderen Sonsuzluk » 2021/02/12 - 10:55

soulfather yazdı:Vallq ben çok beğendim portali. Wordpres ten asagi bir yani kalmamış.

Wp içerik gidildikçe site veri tabanı baya bir şişme yapiyor bu portalda nasil bir veri tabanı olacak bizi host yönünden zora sokmaz degilmi başkanım.



bunu bende düşündüm aslında veritabanı şiştikçe ne olacak kasma yavaşlama olacakmı diye. Tahmini olarak yok bişey olmaz aslan bu aslan diye milleti kandırmakta bana yakışmaz diye düşünerek testimi şu şekilde yaptım;

haber sitesi açtım haber modülüne İHA botu yaptım bot 7/24 içerik ekliyor. Şuan için kasma, yavaşlama bişeye denk gelmedim fakat olmayacağı anlamına da gelmez bu fakat portalı modül mantığında yaptığımız için x modülüne çok veri girdik y modülünde ise az veri var diyelim bu durumda sitenin tamamı kasmaz x modülü kasar bu durumda da çözümü x modül üzerinde ararız. Bot ile girdiğim veri toplamı şuan itibariyle 6,901 adet tabi her geçen gün bot ekliyor.
Tarih Hayal Edenleri Değil,Gerçekleştirenleri Yazar !

NOT : Özel mesajla veya farklı yollar ile bana verdiğiniz admin paneli, ftp, phpmyadmin, cpanel, pleskpanel, direckpanel (v.b.) gibi size özel yerlerin kullanıcı adı ve şifrelerini ben sorunu çözüp size teslim ettikten sonra lütfen değiştirin. Aksi taktirde hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum.
Administrator
Kullanıcı avatarı
Mesajlar: 2376
Kayıt: 2011/07/10 - 00:00
Konum: Samsun
Ettiği teşekkür: 1
Aldığı teşekkür: 95

Re: Power Portal v1 Demo Yayında...

Mesajgönderen soulfather » 2021/04/04 - 00:01

bayadır takipteyim vakit buldukça mobil den olsun web den olsun tüm modulleri falan geziyorum. Normalden çok daha hızlı geldi senin dediğin gibi ne kasma var ne bir yavaşlama. bir haber portalı yakışır bizede yakında :-)
PhpNukeTurkiye.Com Site Kurallarını Okumak İçin Tıklayın
Site kuralları gereği, kullanıcı profilinde web adresi bulunmayan, kullanmakta olduğu sitenin copyright bilgisi silinen kişilerin isteklerine cevap verilmeyecektir.
Önceliğimiz olarak emeğe saygı diyoruz..
Saygılarımızı sunuyoruz.. PNT Yönetim...



http://www.catkarakoyu.com Köy Sitemiz % 95
http://catkarakoyu.com/nuke Demo Sitemiz % 20

--------------
Moderatör
Kullanıcı avatarı
Mesajlar: 742
Kayıt: 2011/08/08 - 00:00
Konum: Ankara
Ettiği teşekkür: 1
Aldığı teşekkür: 2


Sonraki

Dön Sohbet

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir