resim-video blogu genisletme

Blok İstek-Paylaşım ve Sorunların Yazıldığı Bölüm

Moderatör: Moderatörler

resim-video blogu genisletme

Mesajgönderen tarimbilisim » 2014/01/15 - 22:38

Resim suan 6 sar adet resim ve video var.9 adet olması için ne yapmamız lazım resimdeki gibi?
limit 9 yaptım ama olmadı
Kod: Tümünü seç
<style>
.foto_galeri_main { width:300px; height:auto;  overflow:hidden}
.foto_galeri_ic { width:288px; height:auto; overflow:hidden; margin-left:6px; margin-right:6px;}
.foto_galeri_tablo { width:100px; height:122px; overflow:hidden; float:left; margin-left:16px;}
.foto_galeri_tablo_ic { width:88px; height:122px; overflow:hidden; cursor:pointer;}
.foto_galeri_tablo_resim { width:88px; height:78px; overflow:hidden;}
.foto_galeri_tablo_icerik { width:88px; height:auto; overflow:hidden; margin-top:-6px;}
</style>
<?php
/************************************************************************

PNT-Nuke          :  Türkçe Hazır Php Portal Yazılımı
Resmi Web Sitesi  :  http://www.phpnuketurkiye.com
PNT-Nuke          :  Php Nuke ve Onaran Nuke'nin Geliştirilmesi İle Meydana Gelmiştir

ibrahim Demircan (Sonsuzluk)
www.sndizayn.com
ibrahim@sonsuzluk.net

************************************************************************/

if ( !defined('BLOCK_FILE') ) {
   Header("Location: ../index.php");
   die();
}

global $prefix, $currentlang, $db;
$content .='<br><center><table><tr><td>';
$content .='<div style="width:350px; height:265px; background-color:#e2ffc2; border: 1px solid #4da414; overflow:hidden; float:left;">
<div style="width:400px; height:45px; overflow:hidden; background:url(/images/resim-blok-anasayfa.png) no-repeat;">

   <div style="width:138px; height:18px; overflow:hidden; float:left; margin-left:14px; margin-top:5px; margin-right:83px;">
      <font face="tahoma" style="font-size:11px; font-weight:bold;" color="#FFFFFF">Resim Galerisi</font>
   </div>
   <div style="width:32px; overflow:hidden; float:left; margin-top:3px;">
      <a href="SN_Resim_Galerisi"><font face="tahoma" style="font-size:11px;" color="#666666">Tümü</font></a>
   </div>
   
</div>';
 $thumb = $db->sql_query("SELECT * FROM ".$prefix."_sn_resim_galerisi  order by rand() limit 6");
while($row = $db->sql_fetchrow($thumb)) {
      $image = $row['resim'];
      $views= $row['views'];
      $id= $row['id'];
      $resimismi = $row['resimismi'];
      $kresim = $row['kresim'];
      $title2 = mb_substr($resimismi,0,23,'UTF-8');   
         $content .='            <a title="'.$row['resimismi'].'" href="resim'.$row['id'].'/'.sonsuzluk_seo($resimismi).'" >   <div class="foto_galeri_tablo"><div class="foto_galeri_tablo_ic">
                        <div class="foto_galeri_tablo_resim"><img alt="'.$row['resimismi'].'" src="'.$row['kresim'].'" border="0" height="69" width="86" alt="'.$row['resimismi'].'" style="border: 1px solid #000000;" /></div>
                        <div class="foto_galeri_tablo_icerik"><font class="tahoma" style="font-weight:100;"><center><font color="#333333">'.$row['resimismi'].'</font></center></a></font></div>
                     </div>
                     </a>
                  </div>';
}
$content .='</td><td> ';
         
$content .='<div style="width:356px; height:265px; background-color:#d9e3fe; border: 1px solid #126a96; overflow:hidden; float:right;">
<div style="width:400px; height:45px; overflow:hidden; background:url(/images/video-blok-anasayfa.png) no-repeat;">

   <div style="width:138px; height:18px; overflow:hidden; float:left; margin-left:14px; margin-top:5px; margin-right:83px;">
      <font face="tahoma" style="font-size:11px; font-weight:bold;" color="#FFFFFF">Videolar</font>
   </div>
   <div style="width:32px; overflow:hidden; float:left; margin-top:3px;">
      <a href="videos.html"><font face="tahoma" style="font-size:11px;" color="#666666">Tümü</font></a>
   </div>
   
</div>';
$result = $db->sql_query("SELECT id, vidname, imgurl FROM ".$prefix."_video_stream where request='0' ORDER BY id DESC LIMIT 0,6");
while ($row = $db->sql_fetchrow($result)) {
$no = intval($row['id']);
$title = filter($row['vidname'], "nohtml");
$img = filter($row['imgurl'], "nohtml");
$title2 = mb_substr($title,0,24,'UTF-8');

   $content .='            <div class="foto_galeri_tablo"><a title="'.$title.'" href="video'.$no.'/'.sonsuzluk_seo($title).'" ><div class="foto_galeri_tablo_ic">
                        <div class="foto_galeri_tablo_resim"><div style="background:url(/modules/Video_Stream/images/btn_tmb_ply_lnk.png); width:38px; height:38px; overflow:hidden; position:absolute; margin-top:20px; margin-left:27px;" class="transparan"></div><img alt="'.$title.'" src="'.$img.'" border="0" height="69" width="86" alt="'.$title.'" style="border: 1px solid #000000;" /></div>
                        <div class="foto_galeri_tablo_icerik"><font class="tahoma" style="font-weight:100;"><center><font color="#333333">'.$title.'</font></center></a></font></div>
                     </div>
                     </a>
                  </div>';
}
$content .='</td></tr></table>';
?>
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı
Mesajlar: 397
Kayıt: 2012/03/25 - 01:00
Ettiği teşekkür: 26
Aldığı teşekkür: 14


Re: resim-video blogu genisletme

Mesajgönderen Sonsuzluk » 2014/01/15 - 23:53

bloklar div ile çerçeve içine alınmış bu divlerin genişliğinide büyütmen gerek width değerlerini
Tarih Hayal Edenleri Değil,Gerçekleştirenleri Yazar !

NOT : Özel mesajla veya farklı yollar ile bana verdiğiniz admin paneli, ftp, phpmyadmin, cpanel, pleskpanel, direckpanel (v.b.) gibi size özel yerlerin kullanıcı adı ve şifrelerini ben sorunu çözüp size teslim ettikten sonra lütfen değiştirin. Aksi taktirde hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum.
Administrator
Kullanıcı avatarı
Mesajlar: 2357
Kayıt: 2011/07/10 - 00:00
Konum: Samsun
Ettiği teşekkür: 1
Aldığı teşekkür: 95

Re: resim-video blogu genisletme

Mesajgönderen tarimbilisim » 2014/01/16 - 14:26

Kod: Tümünü seç
<style>
.foto_galeri_main { width:300px; height:auto;  overflow:hidden}
.foto_galeri_ic { width:288px; height:auto; overflow:hidden; margin-left:6px; margin-right:6px;}
.foto_galeri_tablo { width:100px; height:122px; overflow:hidden; float:left; margin-left:16px;}
.foto_galeri_tablo_ic { width:88px; height:122px; overflow:hidden; cursor:pointer;}
.foto_galeri_tablo_resim { width:88px; height:78px; overflow:hidden;}
.foto_galeri_tablo_icerik { width:88px; height:auto; overflow:hidden; margin-top:-6px;}
</style>
<?php
/************************************************************************

PNT-Nuke          :  Türkçe Hazır Php Portal Yazılımı
Resmi Web Sitesi  :  http://www.phpnuketurkiye.com
PNT-Nuke          :  Php Nuke ve Onaran Nuke'nin Geliştirilmesi İle Meydana Gelmiştir

ibrahim Demircan (Sonsuzluk)
www.sndizayn.com
ibrahim@sonsuzluk.net

************************************************************************/

if ( !defined('BLOCK_FILE') ) {
   Header("Location: ../index.php");
   die();
}

global $prefix, $currentlang, $db;
$content .='<br><center><table><tr><td>';
$content .='<div style="width:350px; height:410px; background-color:#e2ffc2; border: 1px solid #4da414; overflow:hidden; float:left;">
<div style="width:400px; height:45px; overflow:hidden; background:url(/images/resim-blok-anasayfa.png) no-repeat;">

   <div style="width:138px; height:18px; overflow:hidden; float:left; margin-left:14px; margin-top:5px; margin-right:83px;">
      <font face="tahoma" style="font-size:11px; font-weight:bold;" color="#FFFFFF">Resim Galerisi</font>
   </div>
   <div style="width:32px; overflow:hidden; float:left; margin-top:3px;">
      <a href="SN_Resim_Galerisi"><font face="tahoma" style="font-size:11px;" color="#666666">Tümü</font></a>
   </div>
   
</div>';
 $thumb = $db->sql_query("SELECT * FROM ".$prefix."_sn_resim_galerisi  order by rand() limit 9");
while($row = $db->sql_fetchrow($thumb)) {
      $image = $row['resim'];
      $views= $row['views'];
      $id= $row['id'];
      $resimismi = $row['resimismi'];
      $kresim = $row['kresim'];
      $title2 = mb_substr($resimismi,0,23,'UTF-8');   
         $content .='            <a title="'.$row['resimismi'].'" href="resim'.$row['id'].'/'.sonsuzluk_seo($resimismi).'" >   <div class="foto_galeri_tablo"><div class="foto_galeri_tablo_ic">
                        <div class="foto_galeri_tablo_resim"><img alt="'.$row['resimismi'].'" src="'.$row['kresim'].'" border="0" height="69" width="86" alt="'.$row['resimismi'].'" style="border: 1px solid #000000;" /></div>
                        <div class="foto_galeri_tablo_icerik"><font class="tahoma" style="font-weight:100;"><center><font color="#333333">'.$row['resimismi'].'</font></center></a></font></div>
                     </div>
                     </a>
                  </div>';
}
$content .='</td><td> ';
         
$content .='<div style="width:370px; height:410px; background-color:#d9e3fe; border: 1px solid #126a96; overflow:hidden; float:right;">
<div style="width:400px; height:45px; overflow:hidden; background:url(/images/video-blok-anasayfa.png) no-repeat;">

   <div style="width:138px; height:18px; overflow:hidden; float:left; margin-left:14px; margin-top:5px; margin-right:83px;">
      <font face="tahoma" style="font-size:11px; font-weight:bold;" color="#FFFFFF">Videolar</font>
   </div>
   <div style="width:32px; overflow:hidden; float:left; margin-top:3px;">
      <a href="videos.html"><font face="tahoma" style="font-size:11px;" color="#666666">Tümü</font></a>
   </div>
   
</div>';
$result = $db->sql_query("SELECT id, vidname, imgurl FROM ".$prefix."_video_stream where request='0' ORDER BY id DESC LIMIT 0,9");
while ($row = $db->sql_fetchrow($result)) {
$no = intval($row['id']);
$title = filter($row['vidname'], "nohtml");
$img = filter($row['imgurl'], "nohtml");
$title2 = mb_substr($title,0,24,'UTF-8');

   $content .='            <div class="foto_galeri_tablo"><a title="'.$title.'" href="video'.$no.'/'.sonsuzluk_seo($title).'" ><div class="foto_galeri_tablo_ic">
                        <div class="foto_galeri_tablo_resim"><div style="background:url(/modules/Video_Stream/images/btn_tmb_ply_lnk.png); width:38px; height:38px; overflow:hidden; position:absolute; margin-top:20px; margin-left:27px;" class="transparan"></div><img alt="'.$title.'" src="'.$img.'" border="0" height="69" width="86" alt="'.$title.'" style="border: 1px solid #000000;" /></div>
                        <div class="foto_galeri_tablo_icerik"><font class="tahoma" style="font-weight:100;"><center><font color="#333333">'.$title.'</font></center></a></font></div>
                     </div>
                     </a>
                  </div>';
}
$content .='</td></tr></table>';
?>
bu sekilde tamamdir. www.ceviz.biz
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı
Mesajlar: 397
Kayıt: 2012/03/25 - 01:00
Ettiği teşekkür: 26
Aldığı teşekkür: 14


Dön Blocklar

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir