tema alanını genişletmek

Tema İstek-Paylaşım ve Sorunların Yazıldığı Bölüm

Moderatör: Moderatörler

tema alanını genişletmek

Mesajgönderen dostluknet » 2011/10/07 - 12:27

merhabalar

sitenin teması sayfanın tamamını kaplamıyorsa temayı genişletmek için ne yapabiliriz acaba?

teşekkürler
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı
Mesajlar: 26
Kayıt: 2011/10/02 - 00:00
Konum: Trabzon-Samsun-Ankara-Kıbrıs
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0


Mesajgönderen Sonsuzluk » 2011/10/07 - 13:14

tema isminide yazsaydın keşke

eğer temanın içinde header adında bir dosya varsa header.php veya header.html gibi onu herhangi bir düzenleme aracı ile aç (not defteri,notepad vb.) içindeki width değerini yükselt misal senin ki width="800" ise bunu width="900" yap dene
Tarih Hayal Edenleri Değil,Gerçekleştirenleri Yazar !

NOT : Özel mesajla veya farklı yollar ile bana verdiğiniz admin paneli, ftp, phpmyadmin, cpanel, pleskpanel, direckpanel (v.b.) gibi size özel yerlerin kullanıcı adı ve şifrelerini ben sorunu çözüp size teslim ettikten sonra lütfen değiştirin. Aksi taktirde hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum.
Administrator
Kullanıcı avatarı
Mesajlar: 2376
Kayıt: 2011/07/10 - 00:00
Konum: Samsun
Ettiği teşekkür: 1
Aldığı teşekkür: 95

Re:

Mesajgönderen dostluknet » 2011/10/07 - 15:52

pardon :) org_green tema ismim.

header.html mevcut ama içerisinde genişlik belirten bir değer(width) yok.başka nerede olabilir bu değer acaba?
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı
Mesajlar: 26
Kayıt: 2011/10/02 - 00:00
Konum: Trabzon-Samsun-Ankara-Kıbrıs
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0

Re:

Mesajgönderen hafiz » 2011/10/07 - 16:46

temanın içinde mutlaka vardır.echo"<table>"
. " <tr>"
. " <td>"
. " <table>"
. " <tr>"
. " <td>"


ctrl-f yaparak width bula bilirsin
PNT Üye
Kullanıcı avatarı
Mesajlar: 1006
Kayıt: 2011/08/12 - 00:00
Konum: AfYoNkArAhİsAr
Ettiği teşekkür: 15
Aldığı teşekkür: 32

Mesajgönderen Sonsuzluk » 2011/10/07 - 17:46

siteni inceledim genişlik değerini felan style dosyasından çekmişler bu yüzden header.html nin içinde genişlik değeri yok

themes/org_green/style/style.css

dosyasının içinde header,logo,contentWeb gibi id leri bulup onların altında bulunan width değerleri ile oynama yapacaksın

seni biraaz uğraştıracak ama idare et :wink:
Tarih Hayal Edenleri Değil,Gerçekleştirenleri Yazar !

NOT : Özel mesajla veya farklı yollar ile bana verdiğiniz admin paneli, ftp, phpmyadmin, cpanel, pleskpanel, direckpanel (v.b.) gibi size özel yerlerin kullanıcı adı ve şifrelerini ben sorunu çözüp size teslim ettikten sonra lütfen değiştirin. Aksi taktirde hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum.
Administrator
Kullanıcı avatarı
Mesajlar: 2376
Kayıt: 2011/07/10 - 00:00
Konum: Samsun
Ettiği teşekkür: 1
Aldığı teşekkür: 95

Re:

Mesajgönderen dostluknet » 2011/10/07 - 18:00

teşekkürler :) buldum ama dediğin gibi uğraştırıcı birşey.şimdilik böyle kalsın en iyisi :) diğer eksikleri tamamlıyayımda...
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı
Mesajlar: 26
Kayıt: 2011/10/02 - 00:00
Konum: Trabzon-Samsun-Ankara-Kıbrıs
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0

Mesajgönderen Sonsuzluk » 2011/10/07 - 18:06

uğraştırmadıysa ne mutlu sana şanslısın demekki :P

headerdeki flashdan dolayı uğraştırır diye tahmin ettim ama demekki tutmamış tahminim yapmana sevindim
Tarih Hayal Edenleri Değil,Gerçekleştirenleri Yazar !

NOT : Özel mesajla veya farklı yollar ile bana verdiğiniz admin paneli, ftp, phpmyadmin, cpanel, pleskpanel, direckpanel (v.b.) gibi size özel yerlerin kullanıcı adı ve şifrelerini ben sorunu çözüp size teslim ettikten sonra lütfen değiştirin. Aksi taktirde hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum.
Administrator
Kullanıcı avatarı
Mesajlar: 2376
Kayıt: 2011/07/10 - 00:00
Konum: Samsun
Ettiği teşekkür: 1
Aldığı teşekkür: 95

Re:

Mesajgönderen islamiyetimiz » 2011/11/18 - 02:56

tesekurler
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı
Mesajlar: 39
Kayıt: 2011/09/22 - 00:00
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0

Re:

Mesajgönderen kontakrep » 2011/12/10 - 14:57

teşekürler
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı
Mesajlar: 3
Kayıt: 2011/12/10 - 01:00
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0

Re:

Mesajgönderen croveNt » 2011/12/19 - 18:07

teşekkürler
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı
Mesajlar: 9
Kayıt: 2011/12/19 - 01:00
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0

Mesajgönderen bilgin56 » 2011/12/23 - 23:57

tşk
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı
Mesajlar: 3
Kayıt: 2011/12/23 - 01:00
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0

Re:

Mesajgönderen SimaR26 » 2012/01/15 - 14:59

ellerine salık güzel konu
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı
Mesajlar: 5
Kayıt: 2012/01/15 - 01:00
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0

Mesajgönderen ReLaX » 2012/12/31 - 11:26

Sonsuzluk yazdı:tema isminide yazsaydın keşke

eğer temanın içinde header adında bir dosya varsa header.php veya header.html gibi onu herhangi bir düzenleme aracı ile aç (not defteri,notepad vb.) içindeki width değerini yükselt misal senin ki width="800" ise bunu width="900" yap dene


Bu yöntemle dar olan temamı istediğim genişliğe (tam sayfaya yakın bir genişlik) ayarladım fakat şimdi şöyle bir sorun oluştu:

Temayı ayarladığım bilgisayarda-monitörde genişlik istediğim gibi iken, farklı bir bilgisayar/monitörde siteye girdiğimde temanın sağa doğru ekrandan taştığını görüyorum.

Bunu standard olarak (ayarladığım gibi ve hiçbir ekranda taşmayacak şekilde) ayarlamanın bir yolu yokmudur ?
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı
Mesajlar: 133
Kayıt: 2012/12/22 - 01:00
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 1

Mesajgönderen Sonsuzluk » 2012/12/31 - 12:54

TARAWGEH yazdı:Bu yöntemle dar olan temamı istediğim genişliğe (tam sayfaya yakın bir genişlik) ayarladım fakat şimdi şöyle bir sorun oluştu:

Temayı ayarladığım bilgisayarda-monitörde genişlik istediğim gibi iken, farklı bir bilgisayar/monitörde siteye girdiğimde temanın sağa doğru ekrandan taştığını görüyorum.

Bunu standard olarak (ayarladığım gibi ve hiçbir ekranda taşmayacak şekilde) ayarlamanın bir yolu yokmudur ?


genişlik değerini % cinsinden gir yani width="%80" gib dene bakalım nasıl bir sonuç alacaksın
Tarih Hayal Edenleri Değil,Gerçekleştirenleri Yazar !

NOT : Özel mesajla veya farklı yollar ile bana verdiğiniz admin paneli, ftp, phpmyadmin, cpanel, pleskpanel, direckpanel (v.b.) gibi size özel yerlerin kullanıcı adı ve şifrelerini ben sorunu çözüp size teslim ettikten sonra lütfen değiştirin. Aksi taktirde hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum.
Administrator
Kullanıcı avatarı
Mesajlar: 2376
Kayıt: 2011/07/10 - 00:00
Konum: Samsun
Ettiği teşekkür: 1
Aldığı teşekkür: 95

Mesajgönderen ReLaX » 2012/12/31 - 13:48

Sonsuzluk yazdı:
TARAWGEH yazdı:Bu yöntemle dar olan temamı istediğim genişliğe (tam sayfaya yakın bir genişlik) ayarladım fakat şimdi şöyle bir sorun oluştu:

Temayı ayarladığım bilgisayarda-monitörde genişlik istediğim gibi iken, farklı bir bilgisayar/monitörde siteye girdiğimde temanın sağa doğru ekrandan taştığını görüyorum.

Bunu standard olarak (ayarladığım gibi ve hiçbir ekranda taşmayacak şekilde) ayarlamanın bir yolu yokmudur ?


genişlik değerini % cinsinden gir yani width="%80" gib dene bakalım nasıl bir sonuç alacaksın


Süper oldu teşekkürler Sonsuzluk. pnt'yi seviyorum
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı
Mesajlar: 133
Kayıt: 2012/12/22 - 01:00
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 1


Sonraki

Dön Tema

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir