Resim Galerisi

Modül İstek-Paylaşım ve Sorunların Yazıldığı Bölüm

Moderatör: Moderatörler

Resim Galerisi

Mesajgönderen gonlumungulu » 2015/06/30 - 12:06

Selamun aleyküm hayırlı ramazanlar.

ibrahim kilicaslan arkadasımızın kodladıgı Resim Galerisi 2 modulunu kullanmaktayım. Bu modulde ziyaretciler yorum yazamıyor. Yorum sadece kayıtlı uyeler yazmakta. Ayrıca resim ekle bolumunde sadece sadece resim adı varken resim hakkında acıklama kısmı yok vede resim eklemede baska site kaynagı bulunmamakta bunları nasıl yapabilirim , tekrardan tesekür ederim.
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı
Mesajlar: 134
Kayıt: 2011/12/10 - 01:00
Ettiği teşekkür: 8
Aldığı teşekkür: 1


Re: Resim Galerisi

Mesajgönderen arkadas_ca » 2015/06/30 - 16:10

Modulde ziyaretciler yorum yazamıyor. -- Bence böyle olması sitenin güvenliği açısından çok önemlidir. geriksiz yorumlar ve kod girmelerin önüne büyük oranda geçilmiş olur.

Modülde resim adı varken resim hakkında acıklama kısmı yok -- bunun için veritabanında ve modülde eklemeler yapılması gerekmekte. PHP ve MYSQL beceriniz varsa yapabilirsiniz. Yoksa özel bir çalışma yapılması gerekir. yada Müdül üreticisinden bunu isteyebilirsiniz.

Modülde resim eklemede baska site kaynagı bulunmamakta -- Şahsen bununda olumsuz tarafları olduğundan tercih edilmemesi taraftarıyım. başka kaynak site kapanırsa veya sunucusundan içeriği silerse bu sefer sitenizde bulunmayan içerikler hem kötü durur. hem ziyaretçilerinizi düşürebilir.
PhpNukeTurkiye.Com Site Kurallarını Okumak İçin Tıklayın
Site kuralları gereği, kullanıcı profilinde web adresi bulunmayan, kullanmakta olduğu sitenin copyright bilgisi silinen kişilerin isteklerine cevap verilmeyecektir.
Önceliğimiz olarak emeğe saygı diyoruz..
Saygılarımızı sunuyoruz.. PNT Yönetim...


Firma Rehberi
Firma Bul
Moderatör
Kullanıcı avatarı
Mesajlar: 506
Kayıt: 2011/08/11 - 00:00
Konum: Kayseri
Ettiği teşekkür: 13
Aldığı teşekkür: 23


Dön Modül

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir