Bende o dönem buna çok içerledim siz değerli dostlarım bana wordpress ile ilgilenmemi söylediniz ama ben yine aynı şeylerin tekrar etmesinden endişe duyduğum ve başkasının yazılımına emek vermek istemediğim için kendi sistemimi geliştirme yoluna gittim.
O günden beri bu sistemi yazmaya devam ediyorum eğer wordpress gibi havadan numaralar sallamış olsaydım yazılım şu anda 100. sürümünde falan olacaktı

Bu yazılımın daha da iyi bir noktaya gelmesi için ücretli projelerde müşteriye sunulması benim için yeterli değil onun için ücretsiz olarak kullanıma açmaya karar verdim. Çünkü müşteriye istediği tasarımı hazırlayıp sitesini yayınladığımda hiçbir geri dönüş alamıyorum oysaki sizlerin bu yazılımı en ince ayrıntısına kadar kullanacağınıza eminim.
BU amaçla ŞİMDİLİK 5 kişiye ücretsiz olarak yazılımı vereceğim. Kurallarım: 1- benim sunucumda host edilecek hosting ücretide almayacağım. 2-ftp verilmeyecek. 3-bir yönetici hesabı ile sitenizde yer alacağım ki sorunlar varsa görüp müdahale edebileyim.
Talep eden arkadaşlar demo görmek isteyenler buraya yazabilir sevgilerimle.