Webmaster forumu, domain, hosting ve sunucu tavsiyelerim

Yeni Kurduğunuz Sitelerinizi Tanıtacağınız Bölüm

Moderatör: Moderatörler

Webmaster forumu, domain, hosting ve sunucu tavsiyelerim

Mesajgönderen joeblack » 2012/12/09 - 19:22

Merhabalar,

Webmaster forumu, domain, hosting ve sunucu tavsiyelerime göz atarak, bu işlere yeni başlayan ve akıllarında soru işareti kalan arkadaşlar için bir makale yazmak istedim.

Bir webmaster olarak bildiğim tüm bilgileri sitemde paylaşmaktayım. Kişisel webmaster bloğumu takip ederek bir çok bilgiden sizde yararlanabilirsiniz. Bir çok bilgi ve paylaşımın bulunduğu kişisel bloğumda örnek olarak yeni site açmak ve site sahibi olmak isteyen birisi için önemli olan Webmaster forumu, domain, hosting ve sunucu tavsiyelerim yazımızdan öğrenebilirsiniz.

Domain almak için bir çok site vardır ama benim tavsiyem sizlere en güvenilir ve en çok tutulan domain satan sitelerden alın. Aynı şekilde domain gibi sitenize alacağınız hosting de çok önemlidir. Hosting alırken dikkat etmeniz gereken şeyler vardır. Eğer bu konuda hiç bir şey bilmiyorsanız, tanıdığınız tecrübeli kişilerden veya webmaster forumlarındaki tecrübeli kişilerden yararlı bilgiler alın.

Webmaster forumu, domain, hosting ve sunucu tavsiyelerim için özgün bloğumu inceleyerek, aklınıza takılan tüm soru işaretlerine yanıt bulabilirsiniz.
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı
Mesajlar: 1
Kayıt: 2012/12/09 - 01:00
Ettiği teşekkür: 0
Aldığı teşekkür: 0


Dön Site Tanıtımı

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir